Endret: 8 nov 2021     Opprettet: 19 apr 2021

Aktiviteter 2021

Styremøter 2021
Mandag 8. november 2021

Det er åpent styrerom for beboere fra 18.00-18.30.

3-14. mai 2021 - Felles dugnad utgår pga. koronaviruset - individuell dugnad blir gjennomført
Vi håper så mange som mulig vil være med å klargjøre borettslaget for våren og sommeren. Søppelsekker er tilgjengelig hos rodekontaktene og på styrerommet fra 20. april. Containere for hageavfall vil bli satt ut. Disse skal kun benyttes til hageavfall og vil bli stående til dugnaden er over.
Husk minimum 1 meter avstand og munnbind under dugnaden.

10. mai 2021 - Komprimatorbil 
Det vil bli organisert en komprimatorbil i forbindelse med dugnaden mandag 10. mai kl. 17:00. De som vil kaste avfall må selv være tilstede når komprimatorbilen kommer. Ingen gjenstander skal hensettes på forhånd. Eventuell bytting/gjenbruk av ting må gjøres i forkant, men det vil ikke være anledning til å legge fra seg gjenstander ved garasjeområdene eller der hvor komprimatorbilen stopper. 
Husk minimum 1 meter avstand og munnbind ved levering av avfall i komprimatorbilen. 

24. mai - 1. juni 2021 - Digital generalforsamling
Andelseiere som har registrert mobilnummer og e-postadresse hos OBOS vil få
en elektronisk invitasjon til å delta. Innkalling med årsregnskap, beretning og
innstilling fra valgkomiteen vil bli trykket opp en papirversjon som deles ut til
beboerne. Møtet vil være åpent i 8 dager og du kan selv gå inn å stemme når
det passer deg innenfor perioden. Det vil være mulig å levere fysisk stemmeseddel, men styret oppfordrer til digital avstemning dersom du har muligheten til det. 

24. oktober 2021 - Høsttakkefest 
Kjøkkenhagegruppen har i år endelig gleden av å invitere alle i Sankthansfjellet borettslag til høsttakkefest igjen. Det blir servert varm og kald drikke, samt varm suppe og noe søtt laget av frukt og grønnsaker fra kjøkkenhagene. Hvis noen har lyst til å bake brød eller noe annet er det kjært velkomment. Høsttakkefesten blir avholdt på Drivhusplassen 24.oktober kl.1300. Vel møtt!

1. november 2021 - Komprimatorbil 
Det vil komme en komprimatorbil til borettslaget 1. november. Den vil ha følgende stopp (cirkatider) 

1700 - øverst i borettslaget Larsbråtveien 223 
1730 - Lillle Larsbråtvei
1745 - ved garasjeanlegg 2 
1800 - ved garasjeanlegg 1

Det skal ikke settes søppel ved disse stedene på forhånd, alle som skal levere søppel må være tilstede og selv kaste dette i komprimatorbilen. Eventuell bytting/gjenbruk av ting må gjøres på forhånd, det vil ikke være anledning til å legge fra seg gjenstander ved garasjeområdene eller der hvor komprimatorbilen stopper, Alle søppelsekker som benyttes skal være gjennomsiktige, spør Rodekontakter for å få tildelt disse. Det er ikke tillatt å kaste elektrisk og elektronisk utstyr, farlig avfall, eller gips.